Γεμιστές πιπεριές με φέτα και ντομάτα στο τηγάνι

Γεμιστές πιπεριές με φέτα και ντομάτα στο τηγάνι
Οι Γεμιστές πιπεριές γεμιστές με φέτα και ντομάτα είναι ο τέλειος καλοκαιρινός μεζές.
- 130 με 150 γραμμάρια φέτα
- 8 πιπεριές μακρόστενες κέρατο δηλαδή
- λίγο πιπέρι
- ένα ποτήρι του κρασιού λάδι
- μία ντομάτα
- μισό ποτήρι του κρασιού ξύδι
Πως Φτιάχνονται
- Πρώτα από όλα τις πλένουμε και τις βάζουμε σε ένα τρυπητό για να στραγγίξουν.
- Στην συνέχεια κόβουμε το καπάκι από εκεί που είναι το κοτσάνι δηλαδή και προσπαθούμε να βγάλουμε όσο περισσότερα σπόρια μπορούμε.
- Αφού το κάνουμε αυτό κόβουμε τη φέτα μας σε μακρόστενα κομμάτια και γεμίζουμε την πιπεριά.
- Σπρώχνουμε ελαφρώς με το δάχτυλο προσεκτικά πάντα στη πιπεριά και κλείνουμε με ένα κομμάτι χοντρό ντομάτα.
- Τις τοποθετούμε με ωραίο τρόπο μέσα στο τηγάνι.
- Όταν τελειώσουμε όλες όσες θέλουμε να γεμίσουμε βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε ένα ποτηράκι του κρασιού λάδι για τηγάνισμα.
- Σε δυνατή φωτιά αφήνουμε να τηγανιστούν οι πιπεριές μας και όταν έχει αρχίσει και παίρνουν χρώμακαι ζεστάθει το λάδι με 2 πιρούνια τις γυρνάμε και από την άλλη μεριά.
- Προσπαθούμε να τις γυρίσουμε χωρίς να τις τρυπήσουμε γιατί υπάρχει φόβος να αδειάσουν μέσα στο τηγάνι τη γέμιση.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά μας πολύ προσθέτουμε το πιπέρι αν θέλουμε.
- Μόλις οι πιπεριές μας αρχίσουν και μαλακώνουν τις σβήνουμε με το ξύδι.
- Αφήνουμε για λίγα λεπτά να εξατμιστεί και τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις βάζουμε σε ένα πιάτο.
Σημείωση: Καλό θα ήταν το τηγάνι που θα χρησιμοποιήσουμε για να τηγανίσουμε τις πιπεριές μας να έχει καπάκι εάν δεν έχουμε το σκεύος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία κατσαρόλα με καπάκι.