Κρύο σάντουιτς με ομελέτα λουκάνικου

Κρύο σάντουιτς με ομελέτα λουκάνικου
Ένα απολαυστικό σάντουιτς που μπορούμε να το φτιάξουμε και σαν γεύμα. Τρώγεται όλες τις ώρες και μας χορταίνει.
Τι Χρειαζόμαστε
- 4 λουκάνικα μοσχαρίσια
- 4 αυγά
- 4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
- 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 7 με 8 τυρί για τοστ
- 4 με 5 φέτες γαλοπούλα φουαντρέ
- 2 μπαγκέτες ψωμί πολυτελείας με σουσάμι
- λίγο λάδι
- λίγο πιπέρι
- λίγο μπούκοβο
- 1 ντομάτα
- λίγα φύλλα μαρουλιού
Πως Φτιάχνεται
- Φτιάχνουμε πρώτα της σως.
- Σε ένα μπολάκι αρκετά μεγάλο ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη κέτσαπ και τη μουστάρδα για να ομογενοποιηθούν και την αφήνουμε στην άκρη.
- Συνεχίζουμε κόβοντας τα λουκάνικα σε ψιλές φέτες και τα βάζουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι.
- Τα τηγανίζουμε και από τις 2 μεριές.
- Σε ένα βαθύ πιάτο σπάμε 4 αυγά, ρίχνουμε λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και λίγο μπούκοβο, τα χτυπάμε και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στο τηγάνι με τα λουκάνικα.
- Αφήνουμε να ψηθεί κάνοντας διαχωρίσματα με το πιρούνι για να απορροφήσει και τα ζουμιά τα πάνω και ετοιμαζόμαστε να τη γυρίσουμε.
- Με ένα κουτάλι και ένα πιρούνι σπάμε την ομελέτα σε τέσσερα κομμάτια και τη γυρίζουμε κομμάτι κομμάτι για να τηγανιστεί και από την άλλη πλευρά.
- Όταν είναι έτοιμη την αποσύρουμε από το τηγάνι και τη βάζουμε σε ένα πιάτο.
- Τώρα ξεκινάμε να φτιάχνουμε τα σάντουιτς.
- Κόβουμε τις μπαγκέτες στη μέση, τις ανοίγουμε από τη μεσαία μεριά και την ανοίγουμε καλά για να μπουν τα υλικά μας.
- Αλείφουμε τη σως, βάζουμε τυρί, γαλοπούλα, την ομελέτα με τα λουκάνικα, ντομάτα, ένα φύλλο μαρουλιού και ξανά λίγο σως από πάνω για ποιο πλούσια γεύση.
Σημείωση: Τα υλικά που είπαμε για το Κρύο σάντουιτς με ομελέτα λουκάνικου είναι προαιρετικά αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι άλλα υλικά θέλουμε όπως μπέικον, πατάτες τηγανιτές και άλλα.