Κρύο σάντουιτς με ομελέτα λουκάνικου

Κρύο σάντουιτς με ομελέτα λουκάνικου

Κρύο σάντουιτς με ομελέτα λουκάνικου

Ένα απολαυστικό σάντουιτς που μπορούμε να το φτιάξουμε και σαν γεύμα. Τρώγεται όλες τις ώρες και μας χορταίνει.

Τι Χρειαζόμαστε

  • 4 λουκάνικα μοσχαρίσια
  • 4 αυγά
  • 4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
  • 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 7 με 8 τυρί για τοστ
  • 4 με 5 φέτες γαλοπούλα φουαντρέ
  • 2 μπαγκέτες ψωμί πολυτελείας με σουσάμι
  • λίγο λάδι
  • λίγο πιπέρι
  • λίγο μπούκοβο
  • 1 ντομάτα
  • λίγα φύλλα μαρουλιού

Πως Φτιάχνεται

  1. Φτιάχνουμε πρώτα της σως.
  2. Σε ένα μπολάκι αρκετά μεγάλο ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη κέτσαπ και τη μουστάρδα για να ομογενοποιηθούν και την αφήνουμε στην άκρη.
  3. Συνεχίζουμε κόβοντας τα λουκάνικα σε ψιλές φέτες και τα βάζουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι.
  4. Τα τηγανίζουμε και από τις 2 μεριές.
  5. Σε ένα βαθύ πιάτο σπάμε 4 αυγά, ρίχνουμε λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και λίγο μπούκοβο, τα χτυπάμε και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στο τηγάνι με τα λουκάνικα.
  6. Αφήνουμε να ψηθεί κάνοντας διαχωρίσματα με το πιρούνι για να απορροφήσει και τα ζουμιά τα πάνω και ετοιμαζόμαστε να τη γυρίσουμε.
  7. Με ένα κουτάλι και ένα πιρούνι  σπάμε την ομελέτα σε τέσσερα κομμάτια και τη γυρίζουμε κομμάτι κομμάτι για να τηγανιστεί και από την άλλη πλευρά.
  8. Όταν είναι έτοιμη την αποσύρουμε από το τηγάνι και τη βάζουμε σε ένα πιάτο.
  9. Τώρα ξεκινάμε να φτιάχνουμε τα σάντουιτς.
  10. Κόβουμε τις μπαγκέτες στη μέση, τις ανοίγουμε από τη μεσαία μεριά και την ανοίγουμε καλά για να μπουν τα υλικά μας.
  11. Αλείφουμε τη σως, βάζουμε τυρί, γαλοπούλα, την ομελέτα με τα λουκάνικα, ντομάτα, ένα φύλλο μαρουλιού και ξανά λίγο σως από πάνω για ποιο πλούσια γεύση.

Σημείωση: Τα υλικά που είπαμε για το Κρύο σάντουιτς με ομελέτα λουκάνικου είναι προαιρετικά αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι άλλα υλικά θέλουμε όπως μπέικον, πατάτες τηγανιτές και άλλα.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…