Μοσχαράκι Σούπα

Μοσχαράκι-Σούπα
Τι χρειαζόμαστε
- 700 γραμμάρια Μοσχάρι
- 1 κρεμμύδι
- 1 πράσο
- 3 καρότα
- 1/2 σελινόριζα
- 2 κολοκυθάκια
- 2 ντομάτες
- 1 πατάτα
- 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Πως φτιάχνονται
- Πλένουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια.
- Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε επίσης σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε να βράσει σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό.
- Μόλις αρχίσει να βράζει το ξαφρίζουμε αρκετές φορές.
- Στην συνέχεια σουρώνουμε το κρέας σε ένα τρυπητό, πλένουμε καλά και ξαναβάζουμε νερό στην κατσαρόλα με το κρέας μαζί για να βράσει.
- Όταν μαλακώσει το κρέας, βάζουμε σε άλλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά εκτός από τις ντομάτες για 5 με 6 λεπτά.
- Τότε προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρέας και το ζωμό του.
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμη 15 λεπτά.
Σημείωση: Το Μοσχαράκι Σούπα αν θέλουμε μπορούμε να βγάλουμε το μοσχάρι από τη κατσαρόλα και τα λαχανικά και να ρίξουμε μέσα στο ζουμί λίγο ρύζι.