Πίτσα ομελέτα στο τηγάνι

Πίτσα ομελέτα στο τηγάνι
Η Πίτσα ομελέτα στο τηγάνι είναι ένα πολύ γρήγορο και χορταστικό φαγητό για τους εργαζόμενους που θέλουν να φτιάξουν μια γρήγορη και γευστική συνταγή.
Τι χρειαζόμαστε
- 5 αυγά
- 2 φέτες ζαμπόν
- 2 φέτες μπέικον
- 1 ντομάτα κομμένη ροδέλες
- 2 με 3 φέτες τυρί του τοστ
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 μικρο ξερό κρεμμύδι
- 3 με 4 μανιτάρια ψιλοκομμένα εάν θέλουμε
- 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Πως φτιάχνεται
- Σε ένα αρκετά μεγάλο τηγάνι ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σε χαμηλή φωτιά το βάζουμε να τσιγαριστεί με το ελαιόλαδο.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια που έχουμε ψιλοκόψει από πριν και συνεχίζουμε με τη πράσινη πιπεριά, το ζαμπόν, το μπέικον και αυτά επίσης τα οποία έχουμε ψιλοκόψει.
- Τα αφήνουμε λίγα λεπτά να σοταριστούν.
- Μέχρι να γίνει όλη αυτή η διαδικασία έχουμε σπάσει τα αυγά σε μια λεκανίτσα και τα χτυπάμε πολύ καλά με 3 κουταλιές νερό, και τα προσθέτουμε και αυτά στο τηγάνι.
- Μόλις τη γυρίσουμε από την άλλη μεριά, προσθέτουμε το τυρί <<αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε κομματάκια>> και χαμηλώνουμε τη φωτιά για να προλάβει να λιώσει.
- Τέλος, τοποθετούμε στο πάνω μέρος την ντομάτα οι οποία είναι κομμένη σε ροδέλες και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
- Σερβίρουμε στο πιάτο.
Σημείωση: Στην Πίτσα ομελέτα στο τηγάνι την ώρα που τσιγαρίζουμε όλα τα υλικά μας στο τηγάνι μπορούμε να προσθέσουμε τριμμένο σκόρδο για παραπάνω άρωμα ή ρίγανη την ώρα που βάζουμε το τυρί. Αντί για τυρί μπορούμε επίσης να τρίψουμε φέτα ή για τους διαιτητικούς ανθότυρο.