Ψητές τσιπούρες λαδορίγανη

Ψητές τσιπούρες λαδορίγανη

Ψητές τσιπούρες λαδορίγανη

Οι Ψητές τσιπούρες λαδορίγανη είναι ένα ψάρι το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και φωσφόρο.  Επίσης, όταν βρισκόμαστε σε διατροφή είναι ότι χρειάζεται γιατί περιέχουν πρωτεΐνη που είναι απαραίτητη στην απώλεια βάρους.

Τι Χρειαζόμαστε

  • 3 τσιπούρες
  • 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
  • 1 λεμόνι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

Πως Φτιάχνονται

  1. Ξεκινάμε πλένοντας τις τσιπούρες πολύ καλά γιατί έχουμε ζητήσει να μας τις καθαρίσουν από εκεί που τις αγοράσαμε.
  2. Στη συνέχεια τις βάζουμε στο τρυπητό και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
  3. Μόλις στραγγίξουν παίρνουμε ένα ταψάκι και τις βάζουμε μέσα με τέτοιο τρόπο ώστε να χωρέσουν όλες.
  4. Βάζουμε  αλάτι, ρίγανη και από τις δύο μεριές του ψαριού και μέσα.
  5. Τέλος, προσθέτουμε το λάδι.
  6. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο μας στις αντιστάσεις πάνω κάτω στους 200 βαθμούς και βάζουμε τις τσιπούρες μέσα για 30 με 35 λεπτά περίπου.
  7. Όταν ψηθούν τις σερβίρουμε και στύβουμε από πάνω το λεμόνι.

Σημείωση: Τις Ψητές τσιπούρες λαδορίγανη δεν τις γυρίζουμε μέσα στο φούρνο γιατί υπάρχει κίνδυνος να διαλυθούν.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…