Σχετικά με εμάς

Μαγειρεύουμε με αγάπη!

Είμαστε κοντά στα 6 χρόνια που έχουμε αυτή τη σελίδα και προσπαθούμε να μάθουμε σε όλους την ευχαρίστηση του μαγειρέματος!

Ολα ξεκίνησαν ένα μεσημέρι ψάχνοντας μια συνταγή στο Internet αν θυμάμαι σωστά πρέπει να ήταν κάποιο γλυκό και γεμίσαμε αγανάκτηση γιατί τα υλικά τα οποία παρουσιαζόντουσαν δεν μπορούσαν να βρεθούν σε απλά καταστήματα και εκτός αυτού ήταν πολύ ακριβά.

Μετά ψάχνοντας για κάποιο ιδιαίτερο γλυκό βρήκα τα συνταγολόγια μου που έφτιαχνε η μητέρα μου και η γιαγιά μου. Τότε συζητώντας με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τα <<τα παιδιά μου>> μας ήρθε η ιδέα να φτιάξουμε τη σελίδα αυτή.

Ο Στάθης στη συζήτηση λέει <<γιατί μάνα δεν ανεβάζουμε και εμείς τις συνταγές που φτιάχνεις αφού και ωραία μαγειρεύεις και αξίζει να τις μάθει ο κόσμος?>>.

Η Ντίνα δεν έχει σπουδάσει μαγειρική ούτε έχει κάποιο δίπλωμα είναι μια απλή καθημερινή νοικοκυρά που έχει μεράκι και αγάπη στη μαγειρική.Σας λέμε συνεχώς η ομάδα του Sintages365.gr σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιοι είναι αυτοί!

Είναι τίποτε τυχαίοι τύποι που ήρθαν πάλι να μας δείξουν τα ίδια και τα ίδια? Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Είμαστε εδώ 6 χρόνια και συνεχίζουμε και η ομάδα αποτελείται από την Ντίνα την μαγείρισσα και εκφωνήτρια των συνταγών στο κανάλι μας στο Youtube.

Tον Στάθη τον περίεργο που όλο και κάτι βρίσκει τεχνολογικά για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα! Ο Παντελής ο φωτογράφος-συντάκτης που είναι υπεύθυνος για τα κείμενα και τα βίντεο που έρχονται μπροστά σας.

Εμπλουτίσαμε με την ιδέα του Παντελή δηλαδή να φτιάξουμε κανάλι στο Youtube για να μην έχετε μόνο φωτογραφία αλλά και τρόπο εκτέλεσης της συνταγής.

Στόχος όλης της ομάδας είναι όταν φτιάχνετε μια συνταγή να γίνεται όσο περισσότερο κατανοητή. Θέλουμε όλος ο κόσμος να μάθει μαγειρική από τον άνθρωπο που δεν ξέρει να κάνει ούτε πατάτες τηγανιτές μέχρι και τους επαγγελματίες μάγειρες που μπορεί να πάρουν κάποια λεπτομέρεια από συνταγές μας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας και τη συμμετοχή σας στο site μας όλα αυτά τα χρόνια γιατί η μεγαλύτερη ομάδα είστε όλοι εσείς που έχετε αγκαλιάσει και στηρίξει την ιδέα μας αυτή. Με φιλικούς χαιρετισμούς η ομάδα του Sintages365.gr!