Χοιρινές μπριζόλες ψητές

Χοιρινές μπριζόλες ψητές
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φτιάξουμε τις μπριζόλες αντί για τηγανιτές που περιέχουν τεράστια λιπαρά.
Τι Χρειαζόμαστε
- 5 χοιρινές μπριζόλες
- 1 λεμόνι
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- μισό ποτηράκι του κρασιού λάδι
Πως Φτιάχνονται
- Βάζουμε τις μπριζόλες μέσα σε ένα τρυπητό και τις πλένουμε πολύ καλά.
- Έπειτα τις τοποθετούμε σε ένα ταψί με τέτοιο τρόπο ώστε να τις πάρει όλες.
- Ρίχνουμε από πάνω το αλάτι και τη ρίγανη τις γυρνάμε από την άλλη μεριά και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία.
- Τέλος, ρίχνουμε από πάνω το λάδι σε κάθε μια ξεχωριστά για να μην καούνε.
- Ψήνουμε στις αντιστάσεις πάνω κάτω στους 200 με 220 βαθμούς για περίπου 35 έως 40 λεπτά.
- Στη μέση του χρόνου που είπαμε παραπάνω γυρίζουμε τις μπριζόλες από την άλλη μεριά με ένα πιρούνι για να μπορέσουν να ψηθούν ομοιόμορφα.
- Σερβίρουμε στύβοντας από πάνω το λεμόνι.
Σημείωση: Οι Χοιρινές μπριζόλες ψητές γαρνίρονται με ροδέλες ντομάτας ή μια πράσινη σαλάτα.